GDPR

Vi är inte bara måna om att hjälpa till i ert företags försäkringsfrågor utan ser också till att skydda personuppgifter enligt EU:s nya förordning – GDPR – General Data Protection Regulation

Englund & Partners AB (559093-6679) (”vi”) är därmed personuppgiftsansvarig för personuppgifter genom uppdrag inom försäkringsförmedling inom sak- och kreditförsäkring samt andra konsultuppdrag som vi hanterar för företag och organisationer. Det föreligger rätt för dig som individ att få besked om vilka personuppgifter vi har om dig som enskild person med anknytning till våra uppdrag samt begära att vi rättar eller raderar personuppgifter genom att kontakta oss via englund.partnersab@telia.com. Utförligare information om vår personuppgiftsbehandling samt kontaktuppgifter hittar du på www.englundpartners.com/integritet. Vid klagomål kan du även vända dig till Datainspektionen.

Leave a reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top